INFO
Trio on Lahden ydinkeskustan suosittu kohtaamis- ja ajanviettopaikka ja tunnettu vahvana erikoiskaupan keskittymänä. Triosta löytyy erinomainen valikoima muodin ja muun erikoiskaupan liikkeitä, kahviloita, ravintoloita sekä erilaisia palveluja, muun muassa monipuoliset pankkipalvelut ja kuntosali.

Asiakas WC-tilat ja lastenhoito

Triossa on useita asiakas-WC –tiloja eri kerroksissa. Ne on selkeästi merkitty opastein kauppakeskuksessa ja niiden sijainnin voi tarkistaa myös opaskartoista.

Triossa on useita invalidikäyttöön tarkoitettuja WC-tiloja ja ne on sijoitettu muiden WC-tilojen välittömään läheisyyteen. Vauvanhoitomahdollisuus on sijoitettu näihin samoihin tiloihin. Hoitopaikkoja on mm. Veskuaukion toisessa kerroksessa ja Päijänneaukion 1. kerroksen vessaryhmän yhteydessä. Ykköskerroksessa Päijänne-aukiolla Espresso Housen vieressä on lasten leikkipaikka, jossa on vaipanvaihtopöytä, mikro ja nojatuli imetystä varten. Avaimen tilaan saa Espresso Housesta.

Palvelutorille Veskuaukion toiseen kerrokseen on myös avattu lastenhoitotila, jossa mahdollisuus imettämiseen, ruokien lämmittämiseen ja levähtämiseen.

Inva-WC:t ovat siisteyssyistä lukittuja ja niiden avaimen saa ovessa ilmoitetusta Trion liikkeestä.