Trion lahjakeräys yhteistyössä Hopen kanssa 18.11.-15.12.

Haluaisitko jakaa joulumieltä tänä vuonna ihan erityisellä tavalla? Osallistu jo perinteeksi muodostuneeseen Hopen lahjakeräykseen 18.11.-15.12. välillä ja toteuta toive hänelle, jota lahja todella lämmittää.

Löydät toivekortit kiinnitettyinä Triossa kuuseen, josta voit poimia sinua koskettavan lahjatoiveen. Kuusi sijaitsee 1.kerroksessa.

Lahjojen keräyspisteenä toimii:

  • Polarn O. Pyret, 2.kerros


Hyväntekijän muistilista:

  • Annathan joululahjaksi vain uusia tuotteita. Tavoitteenamme on, että jokainen lahjaa toivonut lapsi ja nuori saa itselleen yhden uuden lahjan.

  • Tuo lahjat paketoimattomina. Jos haluat, voit antaa mukaan paketointitarvikkeet, jotta lapsen vanhemmat pääsevät myös itse osallistumaan jouluvalmisteluihin.

  • Jos annat lahjakortin, varmistathan että siihen on kirjoitettu lahjakortin arvo. Pyrimme antamaan useamman lapsen perheessä suunnilleen samanarvoiset lahjakortit.

  • Jos antamasi lahjatuote sisältää takuun, liitäthän mukaan takuukuitin tai toimitat sen Hopelle.


Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry

Vuonna 2009 perustetun hyväntekeväisyysjärjestö Hopen tavoitteena on antaa vähävaraisten tai kriisin kokeneiden perheiden lapsille ja nuorille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö toimiii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea vapaaehtoisvoimin.