Pysäköinti

Kartta ja ajo-ohjeet

Pysäköinti

Kauppakeskus Trion pysäköintihalliin pääset ajamalla osoitteeseen Vapaudenkatu 17, 15140 Lahti.

Trioparkki on valoisa ja lämmin pysäköintihalli ydinkeskustassa parhaiden palveluiden äärellä. Parkkihallissa toimii puomiton maksullinen pysäköinti, jossa voit maksaa pysäköintisi maksukortilla tai Moovy-sovelluksella. Et tarvitse pysäköintilippua, oman rekisterinumeron muistaminen riittää. Lahden Triossa on 330 asiakasparkkipaikkaa ja keskeisen sijainnin ansiosta kauppakeskukseen on helppo tulla autolla, kävellen tai julkisilla liikennevälineillä. Erikseen merkittyjä parkkipaikkoja löytyy perheille, invalideille ja vähäpäästöisille autoille.

Ensimmäinen pysäköintituntisi on ilmainen. 2. tunnista eteenpäin maksu on 1,5€/h, ja 3. tunnista eteenpäin tuntihinta on 3 €. Pysäköintihallissa ei voi pysäköidä autoa yön yli. Naapurissamme Hansaparkissa se onnistuu, katso lisätiedot.

Trioparkki on avoinna arkisin 8-21, lauantaisin 8-18 ja sunnuntaisin 11-18. Juhlapyhinä ja aattopäivinä pysäköintihalli on auki kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Jos autosi on jäänyt pysäköintihalliin sen sulkeuduttua, oven avaaminen on maksullista vartiointiliikkeen tullessa soitosta paikalle. Vartiointia hoitaa Securitas. Securitaksen hälytyskeskuksen numero on 020 491 2600. Trion pysäköintihallin asioissa auttaa Finnparkin asiakaspalvelu numerossa 03 387 800.

Pääset liikkumaan Trioparkin ja Hansaparkin välillä ajaessasi parkkihalleissa. Huomioithan kuitenkin, että saapuessasi sisään Trioparkkiin sinun tulee myös poistua Trioparkin ulosajosta. Trio- ja Hansaparkin väliovet on merkitty parkkihallissa.

Perhepysäköinnissä parkkiruudut ovat lähellä Trion ovia

Tion pysäköintihallissa on huomioitu perheelliset shoppailijat. Olemme varanneet perheellisille kuusi (6) normaalia leveämpää parkkiruutua läheltä kauppakeskuksen sisäänkäynnin hissejä, jotta tavaroiden purkaminen ja lastaaminen olisi lapsiperheille mahdollisimman vaivatonta ja turvallista. Auton ovet mahtuvat reilusti aukeamaan, mikä helpottaa perheen pienimpien kanssa toimimista ja vaunujen vaivatonta liikuttelua.

Eko-pysäköintipaikat on varattu vähäpäästöisille autoille

Etua ekologisuudesta kauppakeskus Triossa. Eko-pysäköintipaikat on varattu vähäpäästöisille autoille. "Varattu vähäpäästöisille ajoneuvoille" -merkillä varustettuihin ruutuihin voit pysäköidä, jos ajoneuvosi hiilidioksipäästöt ovat alle 100 CO2 g/km. Ajoneuvosi hiilidioksidipäästöt saat tietoosi esimerkiksi autokauppiailta, ajoneuvohallintokeskuksen sivuilta tai autokatsastuspaikoista.

Invapaikat

Trion pysäköintihallissa on kahdeksan (8) invapaikkaa. Invapaikat sijaitsevat kauppakeskuksen parkkihallissa sopivasti hissien ja sisäänkäyntien läheisyydessä. Pysäköintiruudut on merkitty kansainvälisellä ISA-pyörätuolitunnuksella. Invapaikat on varattu invatunnusta käyttäville autoilijoille.

Lahden pysäköinti

Lahden Pysäköinnin Hansaparkista on kulkuyhteys Kauppakeskus Trioon. Hansaparkilla on kauppakeskuksen aukioloajoista poikkeava aukioloaika. Pääset liikkumaan Trioparkin ja Hansaparkin välillä ajaessasi parkkihalleissa. Huomioithan kuitenkin, että saapuessasi sisään Trioparkkiin sinun tulee myös poistua Trioparkin ulosajosta. Trio- ja Hansaparkin väliovet on merkitty parkkihallissa.

Huom!
Omistussuhteista johtuen Trion ja Hansan parkkihallien välinen palo-ovi sulkeutuu arkisin klo 21.00, lauantaisin ja aattopäivinä klo 18. Jos ajat sisään Lahden pysäköinnin Hansaparkkiin Kauppakeskus Trion puolelta, aja autosi ulos hyvissä ajoin ennen palo-oven sulkeutumista. Trioparkin asiakas ei pääse ulos Hansan pysäköintihallin ulosajosta Trioparkin sulkeuduttua.

Lisätietoa Lahden muista pysäköintitaloista ja pysäköintipaikoista löydät Lahden Pysäköinnin sivuilta.