Pysäköinti

Kartta ja ajo-ohjeet

Pysäköinti

Kauppakeskus Trion pysäköintihalliin pääset ajamalla osoitteeseen Vapaudenkatu 17, 15140 Lahti.

Pysäköinti on maksuton ensimmäisen tunnin osalta Trion liikkeissä asioiville. Saat väh. 5 euron ostosta vastaan Trion liikkeestä arvolipukkeen näyttämällä saman päivän pysäköintilipukkeen Trion P-hallista. Pois lähtiessäsi muista käydä maksuautomaatilla. Syotä ensin pysäköintilipuke ja sen jälkeen arvolipuke. Mikäli olet pysäköinyt kauemmin kuin tunnin, maksa erotus automaattiin. Puomille ei voi ajaa käyttämättä lipuketta maksuautomaatissa.

Trion pysäköintihalli on avoinna arkisin klo 7–21, lauantaisin klo 7–18 ja sunnuntaisin klo 11–18. Juhlapyhinä ja aattopäivinä pysäköintihalli on auki kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. Trion pysäköintihalli on tarkoitettu kauppakeskuksen asiakkaille (ei pitkäaikaispysäköintiin).

Jos autosi on jäänyt pysäköintihalliin sen sulkeuduttua, oven avaaminen on maksullista vartiointiliikkeen tullessa soitosta paikalle. Vartiointia hoitaa Securitas. Securitaksen hälytyskeskuksen numero on 020 491 2600. Trion pysäköintihallin asioissa auttaa Finnparkin asiakaspalvelu numerossa 03 387 800.

Lahden Triossa on 330 asiakasparkkipaikkaa ja keskeisen sijainnin ansiosta kauppakeskukseen on helppo tulla autolla, kävellen tai julkisilla liikennevälineillä. Perhepysäköinti, Varattu vähäpäästöisille ajoneuvoille. Invapaikat ovat osa kauppakeskus Trion vastuullista toimintaa.

Kauppakeskus Triossa ensimmäinen pysäköintitunti on ilmainen 5 euron ostosta vastaan. Muille ensimmäinen tunti maksaa 1,5 euroa /tunti. Toinen tunti on kaikille 1,5 euroa / tunti. Kolmannesta tunnista eteenpäin 2 euroa/tunti. Pysäköintimaksu suoritetaan maksuautomaatilla pysäköintihallista poistuttaessa. Kauppakeskuksen parkkilipulla ei pääse ulos Hansaparkin puolelta. Arvolipuke ei kelpaa pysäköitäessä Hansaparkin puolella.

Perhepysäköinnissä parkkiruudut ovat lähellä Trion ovia

Trion pysäköintihallissa on huomioitu perheelliset shoppailijat. Olemme varanneet perheellisille kuusi (6) normaalia leveämpää parkkiruutua läheltä kauppakeskuksen sisäänkäynnin hissejä, jotta tavaroiden purkaminen ja lastaaminen olisi lapsiperheille mahdollisimman vaivatonta ja turvallista.

Auton ovet mahtuvat reilusti aukeamaan, mikä helpottaa perheen pienimpien kanssa toimimista ja vaunujen vaivatonta liikuttelua.

Eko-pysäköintipaikat on varattu vähäpäästöisille autoille

Etua ekologisuudesta kauppakeskus Triossa. Eko-pysäköintipaikat on varattu vähäpäästöisille autoille. "Varattu vähäpäästöisille ajoneuvoille" - merkillä varustettuihin ruutuihin voit pysäköidä, jos ajoneuvosi hiilidioksipäästöt ovat alle 100 CO2 g/km. Ajoneuvosi hiilidioksidipäästöt saat tietoosi esimerkiksi autokauppiailta, ajoneuvohallintokeskuksen sivuilta tai autokatsastuspaikoista.

Invapaikat

Trion pysäköintihallissa on kahdeksan (8) invapaikkaa. Invapaikat sijaitsevat kauppakeskuksen parkkihallissa  sopivasti hissien ja sisäänkäyntien läheisyydessä. Pysäköintiruudut on merkitty kansainvälisellä ISA-pyörätuolitunnuksella. Invapaikat on varattu invatunnusta käyttäville autoilijoille.

Lahden pysäköinti

Lahden Pysäköinnin Hansaparkista on kulkuyhteys Kauppakeskus Trioon. Hansaparkilla on kauppakeskuksen aukioloajoista poikkeava aukioloaika.

Huom!
Omistussuhteista johtuen Trion ja Hansan parkkihallien välinen palo-ovi sulkeutuu arkisin klo 21.00, lauantaisin ja aattopäivinä klo 18. Jos ajat sisään Lahden pysäköinnin Hansaparkkiin Kauppakeskus Trion puolelta, aja autosi ulos hyvissä ajoin ennen palo-oven sulkeutumista. Trion parkkilipulla ei pääse ulos Hansan pysäköintihallista hallin sulkeuduttua.

Lisätietoa Lahden muista pysäköintitaloista ja pysäköintipaikoista löydät Lahden Pysäköinnin sivuilta.

Pysäköinti on Hansaparkin puolella. Mikäli pysäköit Trion puolella, muista rajoitukset aukioloajoissa.