Pysäköinti

Pysäköinti

Kauppakeskus Trion pysäköintihalliin pääset ajamalla osoitteeseen Vapaudenkatu 17, 15140 Lahti.

Trioparkki on valoisa ja lämmin pysäköintihalli ydinkeskustassa parhaiden palveluiden äärellä. Parkkihallissa toimii puomiton maksullinen pysäköinti, jossa voit maksaa pysäköintisi maksukortilla sisäänkäyntien läheisyydessä sijaitsevilla maksuautomaateilla, Moovy-sovelluksella tai verkossa 48 tunnin kuluessa ulosajosta osoitteessa moovy.fi/maksa.  Et tarvitse pysäköintilippua, oman rekisterinumeron muistaminen riittää. Lahden Triossa on 330 asiakasparkkipaikkaa ja keskeisen sijainnin ansiosta kauppakeskukseen on helppo tulla autolla, kävellen tai julkisilla liikennevälineillä. Erikseen merkittyjä parkkipaikkoja löytyy perheille ja invalideille.

Hinnat
1. tunti ilmainen
2.-3. tunti 1,5 e/h
4. tunnista eteenpäin 2 e/h

Pysäköintihallissa ei voi pysäköidä autoa yön yli. Naapurissamme Hansa-parkissa se onnistuu, katso katso lisätiedot.

Trioparkki on avoinna arkisin 8-20, lauantaisin 8-18 ja sunnuntaisin 12-17. Juhlapyhinä ja aattopäivinä pysäköintihalli on auki kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Jos autosi on jäänyt pysäköintihalliin sen sulkeuduttua, oven avaaminen maksaa arkisin 80 euroa (€) ja viikonloppuisin ja pyhinä 120 euroa (€) vartiointiliikkeen tullessa soitosta paikalle. Vartiointia hoitaa Securitas. Securitaksen palvelunumero on 020 491 3029. Trion pysäköintihallin asioissa auttaa Finnparkin asiakaspalvelu numerossa 03 387 800.

 

Sähköautojen latauspisteet

Trion sähköautojen latausasemat sijaitsevat pysäköintihallin osassa B. Alueelle pääset kaikista sisäänajoista, ja saavutat paikan helpoiten ajamalla sisään osoitteesta Vapaudenkatu 17A ja kääntymällä heti sisäänajon jälkeen vasemmalle.

Sähköautojen latauspaikalla on Rechargen ja Helenin latauspisteet, joissa latautuu samanaikaisesti neljä autoa. Rechargen pisteellä on 22kW latauspistokkeet (Type 2), jonka ajantasainen hinnasto ja maksutavat toimittajan sivuilta. Helenin pisteellä on Tritium Veefil 50 kW pikalatauslaite, joka on kytketty Virta-verkostoon. Ajantasainen lataushinnasto Virta-sovelluksessa.

Perhepysäköinnissä parkkiruudut ovat lähellä Trion ovia

Trion pysäköintihallissa on huomioitu perheelliset shoppailijat. Olemme varanneet perheellisille kuusi (6) normaalia leveämpää parkkiruutua läheltä kauppakeskuksen sisäänkäynnin hissejä, jotta tavaroiden purkaminen ja lastaaminen olisi lapsiperheille mahdollisimman vaivatonta ja turvallista. Auton ovet mahtuvat reilusti aukeamaan, mikä helpottaa perheen pienimpien kanssa toimimista ja vaunujen liikuttelua.

Liikkumisesteisen pysäköinti Triossa

Trion pysäköintihallissa on kahdeksan (8) paikkaa liikkumisesteisen pysäköintiin. Paikat sijaitsevat kauppakeskuksen parkkihallissa sopivasti hissien ja sisäänkäyntien läheisyydessä. Pysäköintiruudut on merkitty kansainvälisellä ISA-pyörätuolitunnuksella. Pysäköintipaikat on varattu liikkumisesteisen pysäköintitunnusta käyttäville autoilijoille. Huomioithan, että liikkumisesteisen pysäköintitunnus ei oikeuta ilmaiseen pysäköintiin parkkihallissa.
 

Lahden pysäköinti

Trion vieressä on P-Hansan pysäköintilaitos, jonne ajo tapahtuu Kauppakadulta. Pysäköintilaitoksessa voi maksaa Moovy-sovelluksella, ParkMan-sovelluksella tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Pysäköintilaitos on puomiton ja liputon sekä avoinna 24/7. P-Hansassa on sisäänajokerroksessa sähköautoille 10kpl AC-latauslaitteita ja 2kpl DC-latauslaitteita, josta voi jakaa neljälle autolle.
 

Lisätietoa Lahden muista pysäköintitaloista ja pysäköintipaikoista löydät Lahden Pysäköinnin sivuilta.