Palvelut
WC-tilat
Triossa on useita asiakas-wc -tiloja eri kerroksissa. Ne on selkeästi merkitty opastein kauppakeskuksessa ja niiden sijainnin voi tarkistaa myös opaskartoista. Triossa on useita invalidikäyttöön tarkoitettuja wc-tiloja ja ne on sijoitettu muiden wc-tilojen välittömään läheisyyteen. Inva-wc:t ovat siisteyssyistä lukittuja ja niiden avaimen saa wc:n ovessa ilmoitetuista Trion liikkeistä.

Lastenhoitotilat
Vauvanhoitomahdollisuus on kaikissa keskuksen inva-wc -tiloissa. Hoitopaikkoja on muun muassa Veskuaukion toisessa kerroksessa ja Päijänneaukion 1. kerroksen vessaryhmän yhteydessä. Ykköskerroksessa Päijänne-aukiolla Espresso Housen vieressä on lasten leikkipaikka, jonka yhteydessä on vaipanvaihtopöytä, mikro ja nojatuoli imetystä varten. Avaimen tilaan saa Espresso Housesta. Palvelutorilla, Veskuaukion toisessa kerroksessa, on lastenhoitotila, joka palvelee Palvelutorin aukioloaikoina. Tiloissa mahdollisuus imettämiseen, ruokien lämmittämiseen ja levähtämiseen.

Leikkipaikat
Lasten leikkipaikka sijaitsee keskuksen toisessa kerroksessa. Leikkipaikka on avoinna arkisin klo 9-19, lauantaisin 9-17.45 ja sunnuntaisin 12-17.45. Keskuksessa on tämän lisäksi kaksi pienempää leikkipaikkaa: yksi Palvelutorin läheisyydessä ja toinen Espresso Housen edustalla.

Eläinystävät
Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Trion yleisiin tiloihin omistajansa seurassa. Huomioithan, ettei eläintä voi jättää yksin ja jokainen liike päättää erikseen eläinasiakkaista omissa tiloissaan.

Löytötavarat
Kauppakeskuksen yleisiin tiloihin ja liikkeisiin jääneet löytötavarat toimitetaan päivittäin infopisteelle (Lippu.fi, 1.kerros), josta niitä voi tiedustella joko paikan päällä tai puhelimitse, p. +358 (0)400 150 586. Löytötavarat toimitetaan edelleen Poliisille. Tiedustelut Poliisin palvelunumerosta arkisin 9-11 (0295 414 131).

Kauppakeskuksessa liikkuminen esteettömästi
Kauppakeskukseen pääsee esteettömästi sisään jokaiselta sisäänkäynniltä. Myös kauppakeskuksen sisällä pääsee liikkumaan esteettömästi hissejä käyttäen.