Info

Me Triossa haluamme tehdä asioinnistasi mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta. Siksi tarjoamme monia palveluita, joihin pääset tutustumaan alempana!

WC-tilat

Triossa asiakkaidemme käyttöön suunnatut wc-tilat sijaitsevat kolmessa kerroksessa. Löydät ne selkeästi pohjakarttaan merkittyinä esimerkiksi virtuaalisesta kartastamme. Triossa on useita invalidikäyttöön tarkoitettuja wc-tiloja, jotka ovat sijoitettu muiden wc-tilojen välittömään läheisyyteen. Inva-wc:t ovat siisteyssyistä lukittuja ja niiden avaus on oven viereistä summeria painamalla.


Lastenhoitotilat
 

Pienet lapset vanhempineen on huomioitu Triossa useiden lastenhoitotilojen muodossa. 

Vauvanhoito onnistuu seuraavissa tiloissa:


Leikkipaikat
 

Perheen pienimpien suosikki, lasten leikkipaikka sijaitsee keskuksen ensimmäisessä kerroksessa DNA:n vieressö. Leikkipaikka on avoinna arkisin klo 9-20, lauantaisin 10-17 ja sunnuntaisin 11-17. Keskuksesta löydät tämän lisäksi kaksi pienempää leikkipaikkaa. Hauskoja leikkihetkiä!

Eläinystävät
 

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Trion yleisiin tiloihin omistajansa seurassa. Huomioithan, ettei eläintä voi jättää yksin ja jokainen liike päättää erikseen eläinasiakkaista omissa tiloissaan.

Löytötavarat
 

Löytötavaratiedustelut puh. +358 (0)3 878 570
Trion löytötavarapiste sijaitsee kauppakeskuksen infossa , Lippu.fi tiloissa. Löytötavarat toimitetaan Lippu.fi henkilökunnalle, josta niitä voi tiedustella heti tavaran häviämisen jälkeen. Yhteystiedot ja aukioloajat löydät liikkeen omalta sivulta. Löytötavarat toimitetaan joka maanantai Poliisin Löytötavaroihin, josta niitä voi tiedustella puhelimitse tai sähköpostitse: https://poliisi.fi/loytotavarat

Esteettömyys

Suurin osa kauppakeskuksen sisäänkäynneistä on esteettömiä. Myös kauppakeskuksen sisällä pääsee liikkumaan esteettömästi leveiden käytävien ansiosta sekä hissejä käyttäen.

Kauppakeskuksen mainosratkaisut ja promootiopaikat

Promootiopaikkoihin ja kauppakeskuksen mainospaikkoihin (digiscreenit, äänimainonta, mediasäiliöt, tarrat, teippaukset, taulut, banderollit) voit tutustua suoraan CityconMedian nettisivuilla www.cityconmedia.com.
Yritysnumeroihin soittamisen hinnat voi tarkistaa esimerkiksi Viestintäviraston julkaisusta.

Wifi
Trion asiakkaille ilmainen wifi on nimellä "CITYCONNECT".